Personvernerklæring Allkontor AS

Personvern og behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Allkontor AS sitt nettsted allkontor.no. Allkontor AS (org. no. 818 659 512) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden.

Den gjelder for alle data som omhandler våre kunder som person, bedriften det jobbes for, alle nettsteder som eies og driftes av Allkontor as, samt våre interne løsninger for lagring av informasjon.

Personopplysninger som behandles

Allkontor AS behandler opplysninger som du selv oppgir når du sender inn en forespørsel på på våre nettsider eller melder deg på nyhetsbrev.

Eksempler på informasjon som innhentes:

– Firmanavn

– Firmaadresse/Fakturaadresse

– Ansvarlig medarbeiders navn

– E-post adresse hos bedriften

– Telefonnummer

– Stilling

– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse.

Vi samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Formålet med opplysningene som innhentes

– For å håndtere din bestilling og ta kontakt for oppfølging

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester

– For å kunne presentere eller sende relevant informasjon, produktanbefalinger, inspirasjon og tilpassede nyheter.

– For å kunne evaluere, utvikle og forbedre våre digitale kanaler.

Når du sender en henvendelse til oss på et produkt som kontaktperson for en bedrift oppgir du dine personopplysninger som navn, e-post adresse og telefonnummer. Vi bruker denne informasjonen for at vi skal kunne gi deg en god kundeopplevelse gjennom hele bestillingen, presentasjon av våre produkter, Dialogen føres via telefon, chat, brev og fysisk kontakt.

Hvordan informasjon innhentes

Allkontor AS samler inn opplysninger gjennom informasjonskapsler (cookies) og skjemaer på nettsiden. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen.

Eksempel på når opplysninger blir hentet inn via skjema:

– Kontaktskjema når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
– Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev på e-post

Cookies og informasjonskapsler.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Allkontor AS bruker informasjonskapsler til å bedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:

Google AdWords : Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook pixel: Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Her benyttes informasjonskapsler for å kunne målrette annonsering basert på besøksmønster og evaluere effekten av kampanjer basert på webtrafikk.

Google analytics: Vi bruker Google analytics for å analysere trafikken på nettsiden. Vi bruker dette til å bedre kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettsiden. Google analytics registrerer blant annet hvilke sider du er inne på når du er inne på nettsiden vår, geografisk posisjon.

Lagring og deling av personopplysninger

All kundedata er lagret i vårt kunderegister. Vi bruker sikre IT systemer for å beskytte dine personopplysninger.

Mailchimp: Vi benytter Mailchimp for å sende ut nyhetsbrev. Du kan melde deg på dette via skjema på nettsiden vår ved å registrere e-post adressen din. Mailchimp lagrer navn og e-postadresse som de mottar fra dette skjemaet. Du kan når som helst oppdatere dine preferanser eller melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på en link nederst i nyhetsbrevet.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Dine personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Allkontor AS bruker såkalte eksterne databehandlere (underleverandører) som behandler informasjon på våre vegne for at vi skal kunne tilby konkrete tjenester. Det er inngått databehandleravtale med underleverandørene ihht regelverket (GDPR).  Dine personopplysninger deles kun med ekstern databehandler i samsvar med formålene vi innhentet din informasjon for. F.eks markedsføring og salg.

Hvordan få tilgang, endre eller slette opplysningene?

Hvis du ønsker flere detaljer om informasjonen vi har om deg kan du be om en utskrift fra vårt kunderegister.

Ønsker du å melde deg av vårt nyhetsbrev og at informasjonen din slettes fra Mailchimp kan du når som helst se informasjonen og oppdatere dine preferanser ved å klikke på linkene nederst i nyhetsbrevene våre.

Ønsker du kopi av eller at vi sletter informasjonen vi har om deg kan dette enkelt gjøres i skjemaet på denne siden eller ved å kontakte oss: kundeservice@allkontor.no.

Dine rettigheter

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Allkontor AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Våre hjemmesider benytter «cookies» som kun brukes til å optimalisere hjemmesidene – til det beste for våre kunder og samarbeidspartnere.

Allkontor AS har lagt GDPR direktivet til grunn for håndtering av alle personopplysninger.

Kontaktinformasjon
Mail: kundeservice@allkontor.no
Tlf: 40555155

Besøksadresse:
Langflåtveien 33
4017 STAVANGER

Håndter dine opplysninger:

Bli slettetFå kopi